xWiesx

 photo IMG_8478_zpsa81f489f.jpg
” De pan raken ” blijf ik maar een rare term vinden in beauty land. Je raakt een pan als je de onderkant van de pan (de verpakking) ziet.
Sommige mensen zijn helemaal blij als ze een pan raken maar ik word er persoonlijk juist niet zo gelukkig van. Helaas gaan producten niet levenslang mee. Ik laat vandaag aan jullie zien van welke producten ik de pan geraakt heb.

 photo IMG_8486_zps8999ba01.jpg
Oogschaduws
Links: MAC Blanctype
Boven van links naar rechts: MAC Wedge, MAC Tempting, MAC Espresso
Onder van links naar rechts: MAC All that glitters, MAC Satintaupe, Inglot wenkbrauwpoeder
MAC is naast inglot mijn favoriete oogschaduwmerk. Kleuren zoals All that glitters en satintaupe van MAC zijn bij mij een must in mijn stash en als ze op zijn koop ik ze echt opnieuw. Blanctype is mijn favoriete matte highlighter voor in mijn binneste ooghoek en onder mijn wenkbrauwbot. De wenkbrauwpoeder van Inglot gebruik ik niet meer. Ik gebruik nu een wenkbrauwpoeder van Anastasia die toch beter bevalt.

 photo IMG_8492_zps5acc4c9f.jpg
Gezichtsproducten
– Benefit Hoola is mijn favoriete bronzer. Ik heb de pan al aardig geraakt. Je kunt hier hier een review lezen. Ik weet nog niet of ik deze opnieuw koop omdat ik eigenlijk NARS Laguna wil proberen. Als die niet bevalt ga ik sowieso weer terug naar deze!
– MAC Studio fix powder in NC15 Ik vind dit een fijne poeder om te gebruiken als ik haast hebt. Het resultaat is goed dekkend en mooi mat. Ik gebruik deze poeder niet om mijn foundation mee af te poederen omdat ik hem daar iets te cakey voor vindt. Ik weet dat er veel mensen zijn die hem daar ook perfect voor vinden.
-MAC transelucent pressed powder. Ik schreef hier al een review over. Deze koop ik niet opnieuw omdat ik liever die van Essence koop. Ik heb een vergelijkings artikel geschreven. Die kun je hier lezen.
– MAC Studio finish concealer in NW 20 (staat niet op de foto, was hem helemaal vergeten! Mijn excusses) Deze concealer is bijna op. Ik vind dit een hele fijne concealer. Hij dekt perfect. Ik weet nog niet of ik deze opnieuw koop want ik vind MAC Pro long wear concealer net iets fijner. Mijn huid is nu in een veel betere conditie dus ik heb ook een minder dekkende concealer nodig. Dit is een aanrader voor de dames met onzuiverheden!

Van welke producten heb jij pan geraakt?

33 Responses to “Products I’ve hit pan on #1”

 1. Mandy says:

  Mooie producten! Ik raak altijd de pan van mijn gezichtspoeder (catrice)

 2. Rosie says:

  Ik vind het ook maar een raar iets.. Het klink (naar mijn mening) ook echt niet haha! Maar fijne producten heb je gebruikt :)!

  Liefs Roos

 3. santemilo says:

  Ik gebruik momenteel helemaal geen producten uit een pan. Ik gebruikte wel blush van Make-Up Studio, maar toen had ik mijn kwast gemold en verder heb ik geen kwasten. Zodra ik weer geld heb is het eerste wat ik koop een goede kwastenset zodat ik alles wat ik daarna aanschaf mooi kan aanbrengen. Daarna kan ik wel gaan vertellen van welke producten ik de pan heb geraakt!

 4. hoola heb ik ook pan geraakt, ik koop deze sowieso opnieuw, ik ben niet zo’n fan van laguna omwille van de glitter

 5. Marloes says:

  Mooie pans heb je geraakt. Ik word ook zeker niet blij als ik de pan heb geraakt. Het zijn er bij mij ook een aantal, en dan vooral de matte highlighters en mijn favoriete blushes.

 6. Nina says:

  Je hebt best veel producten waarin je pan hebt geraakt!

 7. Ik heb momenteel pan geraakt bij een oogschaduw van NYX en mijn poeder van catrice. Twee pans is ook maar weinig eigenlijk!

 8. Ik heb pan geraakt bij een Inglot oogschaduw en wenkbrauwpoeder. Poeder gebruik ik elke dag en na twee jaar is hij nog niet op. Gelukkig maar aangezien het niet zo goed gaat met inglot :)

 9. Melissa says:

  Mooie producten! Ik heb momenteel de pan geraakt bij mijn All About Matt Fixing Powder van Essence :)
  x

 10. Saskia says:

  Mooie producten! Ik heb nog maar van een product de pan geraakt, in eerste instantie vond ik het leuk, maar toen hij echt op begon te raken, vond ik het niet zo leuk meer haha. Ik ben trouwens heel erg benieuwd naar Hoola Bronzer!

 11. Mooie producten heb je gebruikt!
  Liefs

 12. Kelly says:

  Mooie producten zeg!

 13. Ceetje says:

  Wauw wat veel pan producten zeg! Ik moet zeggen dat ik zoveel heb, dat ik bijna nooit een pan raak. Behalve mijn wenkbrauwpoeder en mijn all about matt poeder. X Céline

 14. Angelique says:

  wow dacht eerst dat het een plaatje van internet was haha, sorry. Wat een hoop pans heb je geraak, zo kan je wel zien wat je het liefste gebruikt :-)

 15. Griet says:

  Amai, goed bezig 😀 Bij mij gebeurt dat niet zo vaak!

 16. Wauw, goed om te zien! Bij mij gebeurd dit eigenlijk niet vaak. Ik wissel vaak producten af en ik heb geen standaard producten. Misschien moet ik mijn favorieten nog vinden! x

 17. Eline says:

  Heel leuk om te zien veel pan ook!

 18. Kim says:

  Leuk om te zien! wat zijn het er veel, ik heb enkel bij een poeder en oogschaduw op dit moment pan geraakt :)

 19. Wow, wat veel pans! Dat heb ik nooit! Concealers en dat soort producten maak ik wel op, maar ergens vind ik het zonde een oogschaduw op te maken!

 20. Wendy says:

  Wat heb jij bij een hoop producten pan geraakt! Wauw. Wel erg leuk om te zien!

 21. Nadine says:

  Dat ziet er goed uit zo! Dan gebruik je de producten iig. Ik heb nu een beetje gesmokkeld… heb de pan geraakt bij m’n highlighter van Sephora, doordathij op de grond viel. :(

 22. Sophie says:

  Mooie pans, vooral je oogschaduws zijn erg mooi! Wenkbrauwpoeder van anastasia wil ik ook erg graag proberen :-)

 23. curlycurlmel says:

  Ah die oogschaduws van MAC zien er zo mooi uit, ondanks dat ze bijna op zijn hehe.

 24. Marlies says:

  Hele mooie producten allemaal! Allemaal van die prachtige producten die je zo’n luxe gevoel geven :) Ik wordt altijd een beetje verdrietig als ik de pan raak bij een product want dan gaat hij gelijk een stuk sneller op.

 25. Maisa says:

  Ik raak ook altijd pan als ik eieren bak. Maar ik vind dat dan wel fijn, maar dat is mijn mening natuurlijk. Dong zegt de pan dan. Dong

 26. Mooie producten! Ik wil hoola ook nog eens graag proberen xx

 27. Leonie says:

  Ik heb pan geraakt in mijn matt-powder van esence en in mijn matte higliter van essence uit een quatro palletje! Oee! All that glitters is zoo mooi, ik heb hem ook!

 28. lisa says:

  Ik heb altijd zo’n gecombineerd gevoel als ik pan raak. ‘ Yes ik heb het echt veel gebruikt, maar nooo want nu gaat hij snel op..’ Haha. Die oogschaduws zien er super mooi uit.

Leave a Reply

CommentLuv badge