xWiesx

 photo primerpotion_zps5edec8fa.jpg
Oogschaduw basis is voor mij essentieel omdat mijn oogschaduw anders minder goed blijft zitten en in de lijntjes trekt. Ook gebruik ik oogschaduw basis onder mijn wenkbrauwpoeder. Hierdoor blijft alles de hele dag op zijn plaats. Voorheen gebruikte ik Too Faced shadow insurance. Ik heb ook de oogschaduw basis van Essence en Catrice en Gosh geprobeerd (Deze vond ik niet goed). Ik was benieuwd naar Urban Decay primer potion en toen heb ik hem besteld op beautybay. Inmiddels gebruik ik deze ruim een jaar en ik ben enthousiast.

Urban Decay zegt over het product;
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion is Urban Decay’s bestselling, world famous eye makeup primer in a brand new, easy to use squeezy tube.

Get vibrant, crease-free colour that lasts over 24 hours with these legendary primers. Coveted by makeup artists and makeup junkies alike, Eyeshadow Primer Potion enhances your existing eye shadows – once you’ve tried it, you’ll never want to live without it!

Plus, now Urban Decay’s Eyeshadow Primer Potion comes in a brand new, squeezy tube: the same fantastic formula, in new, easy to use packaging. You control how much you apply and there’s no waste! You also get more primer in every tube – 11mls instead of the original 10!
 photo IMG_7990_zps32e09443.jpg

De verpakking:  De oogschaduw basis is verpakt in een tube die je makkelijk kunt doseren. Vroeger had dit product een soort lipgloss applicator en kreeg je een groot gedeelte er niet uit. Ook is een tube hygiënischer omdat je huid dan niet in aanraking komt met de applicator. Gelukkig heeft Urban Decay het nu veranderd. De verpakking bevat 11 ml product. Hier doe je heel erg lang mee.

 photo IMG_8012_zps7be6ca0c.jpg

Kleur: Zelf heb ik de Original versie, deze versie komt huidskleurig uit de tube maar is transparant  en  leek mij het handigste omdat ik hem met alle oogschaduws kan gebruiken. Verder zijn er nog drie versies van dit product:
Sin – Champagne shimmer.
Eden – Een matte gele huidskleur
Greed – Gouden shimmer.

 photo IMG_8007_zps0da5a060.jpg

Voordelen:
♥ Je oogschaduw blijft langer zitten

♥ Je oogschaduw trekt niet meer in de lijntjes

♥ De verpakking is handig

♥ Het product is zuinig in gebruik. Je doet makkelijk een jaar met dit product.

In verhouding met hoe lang het product mee gaat vind ik het niet duur. Ook is het een product dat je elke dag gebruikt.

Urban Decay test niet op dieren

Nadelen:

♥ Urban Decay is niet in de winkel te koop in Nederland

Conclusie:

Wat mij betreft is dit een super oogschaduw basis. Ik ben wel van mening dat de Too Faced shadow insurance even goed is. Ik vind geen van de twee beter (TF SI Heeft ook even veel inhoud) Als deze op is koop ik hem zeker opnieuw!

Je kunt UD primer potion bestellen op www.beautybay.com voor €19,50. Beautybay rekent geen verzendkosten!

Liefs,

Wies

22 Responses to “Urban Decay Primer Potion”

 1. Ceetje says:

  Ik heb al zoveel goede reacties gehoord over deze primer. Misschien toch maar eens zelf aanschaffen :)

 2. Kelly says:

  Klinkt erg fijn!

 3. Melissa says:

  Klinkt erg fijn!
  x

 4. Maartje says:

  Hmn ik twijfel of ik deze zal aanschaffen. Ik heb nu die van de Hema, die werkt prima maar misschien moet ik toch ook maar een keer iets anders proberen.

 5. ambervdijl says:

  Ik ben heel erg aan het twijfelen om deze of die van Too Faced te kopen. Goede review. Ik vind de verpakking van deze zo leuk!

 6. Nicole says:

  Goede review. Ik heb er een mini van maar ik vind m niet heel veel beter dan die van Essence. Die van Too faced lijkt me ook fijn.

 7. Marloes says:

  Deze gebruik ik zelf ook, ik vind hem zo fijn!

 8. Ik heb Eden en de normale, zelf vind ik de normale het beste en het mooiste. Al ziet mijn verpakking er verschrikkelijk gehavend uit. Die van mij zit nog in een flesje :)

 9. Angelique says:

  echt mijn alltime favoriete, kan er echt niet meer zonder mee

 10. lisa says:

  Ik gebruik momenteel die van Too Faced en die vind ik wel oke. Niet super denderend, helaas.

 11. Ik heb deze ook en vind ‘m echt fijn (ik vind ‘m fijner dan Too Faced). De fijnste eyeprimer wat mij betreft :)

 12. […] producten op mijn ogen: – Urban Decay primer potion om te zorgen dat alles goed blijft […]

 13. […] ♥Urban Decay primer potion gebruik ik dagelijks onder mijn oogschaduw en op mijn wenkbrauwen. Dit spul zorgt er echt voor dat alles blijft zitten en je oogschaduw niet creased. Love it. […]

 14. […] breng altijd eerst oogschaduw basis aan. Ik heb hier voor Urban Decay Primer potion gebruikt. Een oogschaduwbasis zorgt ervoor dat je oogschaduw beter blijft zitten, niet in je […]

 15. […] – Urban Decay primer potion […]

 16. […] pakje. Mijn wenkbrauwen heb ik zoals gewoonlijk bijgetekend met Anastasia wenkbrauwpoeder. Ik heb Urban Decay primer potion gebruikt om te zorgen dat mijn oogmake-up blijft zitten. Ik heb Ellis Faas mascara gebruikt. De […]

 17. […] ik met een basis om ervoor te zorgen dat de oogschaduw op zijn plaats blijft. Ik gebruik hiervoor Urban Decay Primer Potion.  Ik breng deze primer aan met mijn vinger over mijn hele ooglid en onder mijn oog. Ik begin met de […]

 18. […] ik met een basis om ervoor te zorgen dat de oogschaduw op zijn plaats blijft. Ik gebruik hiervoor Urban Decay Primer Potion. Ik breng deze primer aan met mijn vinger over mijn hele ooglid en onder mijn oog. Ik begin met de […]

Leave a Reply

CommentLuv badge