xWiesx

20160505-IMG_0612Hallo allemaal! Misschien is het jullie opgevallen dat ik de laatste tijd minder actief ben geweest hier, maar ik wel veel heb gepost op mijn Instagram. Ik denk dat het weer eens tijd is voor een persoonlijke update, en ik ook wat advies wil van jullie!

20160505-IMG_0438De afgelopen maanden ben ik ontzettend druk geweest met het afsluiten van mijn eerste jaar van communicatie aan de HVA. Ik Op dit moment heb ik nog drie herkansingen te gaan, en ik hoop dat ik aan de 50 punten kom. Ik vind vooral de laatste periode erg lastig. Ik ben letterlijk non-stop aan het leren, en daarom heb ik wat minder uitgebreide artikelen kunnen publiceren op mijn site. Ik heb ervoor gekozen om wel actief te zijn op Instagram, simpel weg omdat dat een stuk minder tijd kost.20160505-IMG_0468Naast school is er een hoop gebeurd. Ik ben begin mei een week op vakantie geweest naar Schotland, naar Edinburgh. Ik heb daar echt een onwijs mooie tijd gehad, het is misschien wel de mooiste stad waar ik ooit ben geweest. Helaas kreeg ik wat minder goed nieuws toen ik terug kwam van de vakantie. Mijn scooter was gestolen. Ik kon het eerst totaal niet geloven, het was zo raar dat hij weg was.. Gewoon uit de schuur gestolen. Dikke pech.

So I made it to the top 20 at the @nyxcosmeticsnl Faceaward! Soo happy!

Een foto die is geplaatst door Wies (@xwiesx) op

Gelukkig heb ik de weken daarna ook leuke dingen mee gemaakt. Zo heb ik op 24 mei mijn rijbewijs gehaald (in één keer) en de 10k behaald op Instagram (inmiddels zijn dat er alweer 11,4k, gaat zo snel!). Ook kreeg ik eind mei te horen dat ik bij de top 20 van de NYX Faceawards zit. Echt ik ben super blij! Ik ben momenteel bezig met het filmen van de video voor de tweede ronde, het is heel spannend allemaal. Er zijn zoveel goede mensen! We hebben met de groep een gezellige lunch gehad in Amsterdam.
20160505-IMG_0363Ik zei het al aan het begin van dit artikel, maar ik heb je advies nodig over iets. Ik merk namelijk dat ik steeds meer internationale lezers heb, en ook via mijn Instagram aanvraag heb naar reviews in het engels. Wat zou je er van vinden als ik in het Engels zou gaan bloggen?

Liefs, Wies

13 Responses to “Persoonlijke update: NYX, vakantie, rijbewijs, school en Instagram”

 1. Same problems girl… Ugh, school is killing me en Instagram geeft mij veel meer voldoening doordat je meteen likes en reacties krijgt.

  Anyway, Engels bloggen. Ik zit er zelf ook over na te denken om weer Engels te bloggen. Ik begon in het Engels en ben overgestapt naar Nederlands, maar omdat ik toch niet meer dagelijks blog en alleen super interessante reviews wil doen. En artikelen zoals die van vandaag, is Engels denk ik toch weer beter #thestuggleisreal!

  Love <3
  Kim ter Stege recently posted…How-to: Mooie makeup foto’s makenMy Profile

 2. chucky1012 says:

  Gefeliciteerd dat jij je rijbewijs had gehaald!
  Fijn dat je op holiday was geweest!
  Gewoon in het Engels doen 😉

  Xoxo

 3. Esmée says:

  Ik zou het super jammer vinden ik ben namelijk een jonge lezeres die nog niet heel goed is in Engels en wat dus zal betekenen dag ik je blog niet meer kan lezen……

 4. Mariëlle says:

  Gefeliciteerd met alle leuke dingen, dat heb je verdiend! En wat balen van je scooter zeg :( Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf geen engelse blogs lees, gewoon omdat Nederlands lekker makkelijk is (mijn luiheid dus). Maar ik denk eigenlijk dat ik je blog zou blijven lezen, ook voor je mooie foto’s enzo blijf ik dan toch komen :)
  Mariëlle recently posted…Primark shoplog + H&M – Video met try on!My Profile

 5. chantal says:

  Superleuk dat je in de top 20 zit! Ik volg geen social media, dus ik heb al die tijd niets van je vernomen. Ik hoop dat je je examens haalt en weer wat tijd vindt om te bloggen. Ik volg eerlijk gezegd geen engelse blogs (ik ken niet echt leuke engelse bloggers), maar ik zou je wel blijven volgen als je overgaat op engels, je bent echt heel getalenteerd

 6. Manon says:

  Wat goed van je rijbewijs en wat fijn dat je in de top 20 zit. Er zijn mooie creaties gemaakt zie ik wel!
  Manon recently posted…W7 The Naughty Nine | Mid Summer NightsMy Profile

 7. femketje says:

  congrats met de top 20 😀 je look was super!
  femketje recently posted…Catrice – Sand Nudes Eyeshadow Palette.My Profile

 8. Zou het echt begrijpen als je in het Engels gaat bloggen, maar zou het voor mij persoonlijk wel jammer vinden omdat ik het liefst Nederlandse blogs lees. Lijkt me een lastige keuze, maar hopelijk kom je er uit! En Gefeliciteerd nog dat je door bent met de NYX Face awards. Ben onwijs benieuwd naar je volgende look, maar die zal ongetwijfeld erg mooi zijn. Succes met alles wat je nog gaat doen <3

 9. Monica says:

  Wat vervelend dat je scooter was gestolen! Ik moet zeggen dat ik wel goed in Engels ben en veel Engelse kranten lees maar bloggen in Engels vind ik dan wel jammer. Dit is hoe jij bent en het word dan toch anders als het in het Engels word. Misschien ook lastiger voor de jonge lezers? Aab de andere kant, alles went en dit vast ook. Je moet gewoon zelf doen wat goed voelt en waar je In in hebt. Wat is precies de reden om Engels te bloggen? Gewoon de pros en cons afwegen.

  • admin says:

   Ik merk dat er veel meiden zijn die het jammer zouden vinden dus ik zou dan sowieso een combinatie doen. Heel erg bedankt voor je reactie! :)

 10. Michelle says:

  Wat ik wel eens zie bij internationale bloggers, is dat ze eerst gewoon in hun moedertaal tekst in hun blogpost zetten en dan onderaan de blogpost een beknopte samenvatting in het engels. Misschien is dat een mooie middenweg voor je? Succes!

  Groetjes, Michelle

 11. Mariska says:

  Gefeliciteerd met alles! :)
  Mariska recently posted…WIN: Hema weekplannerMy Profile

 12. Shiralee says:

  Nice pics! Lijkt mij echt een onwijs mooie stad! Fijn dat je het naar je zin hebt gehad :-) wel stom dat je scooter is gestolen… Betreft het bloggen, bij welke taal voel je je zelf het beste? Je moet het uiteindelijk voor jezelf doen, zo houd je het ook het langste vol. 😉
  Shiralee recently posted…PERSONAL | Vegetariër worden?!My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge