xWiesx

IMG_1171-2Af en toe op Snapchat (of Instagram story) laat ik hauls of make-up looks zien. Deze foto’s maak ik natuurlijk gewoon met mijn Iphone 5S. Helaas maakt deze niet zulke denderende foto’s als het donker is. Een “selfie case” is daar de oplossing voor. Vandaag review ik een gouden variant. IMG_1179-2Het hele selfie case idee komt van de fabrikant Lumee. Deze hoesjes zijn behoorlijk aan de prijs, en inmiddels zijn er een hoop knock-offs op de markt. Dit hoesje is ook geen originele van Lumee. Ik ging voor de gouden kleur. IMG_1174-2Het hoesje biedt aan de voorkant genoeg bescherming. Het hoesje steekt net iets uit.

Overhet product: ” Selfie Time! Deze case zorgt ervoor dat jij de beste selfies kan maken. De LED lampjes zijn in diverse standen te zetten. Het hoesje is ook erg handig als je bijv. iets in je tas bent verloren of zelfs voor het aanbrengen van je make-up. Erg handig!” 
IMG_1189-2 Een nadeel aan zo’n hoesje: Hij maakt je telefoon wel behoorlijk dik. Er zit natuurlijk een accu in zodat de lampjes kunnen branden. Zelf heb ik het hoesje een week gebruikt op één oplaadbeurt. 
IMG_1167-2De lampjes zelf kun je op vier verschillende standen zetten, een felle stand, een gedimde en twee soorten knipperlichtjes. Bij het hoesje zit ook een oplaadkabeltje voor het hoesje. Nu ben je natuurlijk vast benieuwd naar het resultaat van het hoesje. image2 (5)Deze foto heb ik gemaakt in de avond zonder selfie hoesje. De kwaliteit is om te janken…
image4En hier het resultaat met het dimlicht van het selfie hoesje. Dit is de tweede stand. Je highlighter komt zoveel beter naar voren met dit hoesje!image5Tot slot deze foto, een andere look! Deze foto heb ik gemaakt met daglicht met het hoesje op de felste stand.

Al met al vind ik het resultaat van het hoesje prachtig! Ook om producten en shimmers te laten zien is het hoesje erg geschikt. Ook is het hoesje handig om in je tas bij te schijnen als je iets kwijt bent.

De prijs van het gouden GSM hoesje bedraagt €24,95, en je kunt hem te bestellen in de webshop van Telefoonhoesjesxl. Ze hebben in de webshops ook andere hoesjes, bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S6 hoesje of een Iphone cover.

Liefs, Wies

Volg mij ook op : Instagram Twitter | Facebook |Bloglovin|Youtube

€ Ik heb dit product ontvangen ter review. Lees mijn disclaimer.

3 Responses to “Selfie case review (Lumee dupe)”

 1. omg so pretty! je ziet je glow ook perfect ♡

 2. Melike says:

  Lumee case’s zijn toch ook gewoon 25/30 euro? Dat is dan niet al te veel verschil in de prijs. Ik vind het effect wel heel erg mooi! Zelf wil ik er ook eentje aanschaffen.
  Melike recently posted…Vlogs vakantie | Cesme en BodrumMy Profile

 3. femketje says:

  wel erg handig zo’n hoesje 😀
  femketje recently posted…Freedom – Innocent Pro 32 Eye Collection Palette.My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge