xWiesx

IMG_3338.jpg

Vandaag wil ik een tip met jullie delen: Hoe je eyeliner langer op je waterlijn kan laten zitten. SMUDGE PROOF. En daarmee bedoel ik de hele dag.

Ik weet nog wel dat ik vroeger een zwart oogpotloodje droeg op mijn waterlijn die ik om het uur maar weer opnieuw aan moest brengen omdat de eyeliner op wonderlijke wijze geheel verdwenen was naar onder mijn oog. Panda mode.  Niet zo mooi dus.


IMG_3431.jpg

What you’ll need: Zelf gebruik ik een zwarte gel eyeliner en een zwarte oogschaduw, that’s it.
IMG_3421.jpg
De meeste mensen gebruiken een potloodje voor hun waterlijn. Persoonlijk ben ik hier geen fan van omdat potlood bij mij gewoon NIET blijft zitten. Mijn favoriete eyeliner voor op mijn waterlijn is Inglot gel eyeliner in de kleur 77. Deze eyeliner is waterproof en gaat van zichzelf al nergens heen. Mac Blacktrack vind ik trouwens ook fijn en ik heb ook goede verhalen gehoord over de geleyeliner van Essence. Zelf gebruik ik het liefste een matte zwarte kleur. Ik breng de eyeliner aan met een kwastje, je kunt een speciaal eyeliner kwastje gebruiken maar zelf gebruik ik een kwastje van Stumpel. Ja dat lees je goed, een verf kwastje…
IMG_3415.jpg

De truc is om zwarte oogschaduw over de eyeliner heen aan te brengen. De zwarte oogschaduw die ik heb gebruikt is Blackout van UD Naked 2, maar je kunt ook een andere zwarte oogschaduw gebruiken, als hij maar gepigmenteerd is.  Deze stap zorgt ervoor dat de eyeliner perfect op zijn plaats blijft zitten.

Draag jij eyeliner op je waterlijn?
Liefs,
Wies

16 Responses to “Quick tip: Eyeliner op je waterlijn langer laten zitten”

 1. Saskia says:

  Ohh herkenbaar! Ik had ook altijd last van de ‘panda mode’. Ik heb het nog een tijdje geprobeerd, maar uiteindelijk maar gestopt met eyeliner op mijn waterlijn. Irriteert dit trouwens niet? Ik kan me namelijk voorstellen dat het wat meer korrelt, zeker met de oogschaduw er overheen.

 2. Melissa says:

  Heel handige tip!
  x

 3. Ten eerste je hebt prachtige ogen! Ik gebruik eigenlijk niet echt eyeliner, want ik ben daar echt geen held in. Ik moet toch maar eens gaan oefenen.

 4. Jana says:

  Handige tip ! Mooie look heb je ook weer gemaakt! x

 5. Marloes says:

  Prachtige look weer zeg! En thanks voor de handige tip! Ik gebruik zelf nooit eyeliner op mijn waterlijn. Vaak gewoon een potlood, en die blijft meestal wel een paar uurtjes zitten, maar helaas nooit de hele dag. Dus de eyeliner ga ik zeker eens uitproberen!

 6. robin says:

  slim! ik gebruik meestal een oogschaduw stick.

 7. abeautytorock says:

  Fijne tip! Vroeger droeg ik altijd een zwart lijntje op mijn waterlijn, maar dat doe ik tegenwoordig bijna niet meer enkel bij smokey eyes :)

 8. elegantic says:

  Wat een fijne tip!

 9. wauw weer een prachtige look meis!
  liefs en hoop dat je een fijn weekend hebt gehad!

 10. santemilo says:

  Ik draag nooit zwarte eyeliner op de waterlijn, dan heb ik het gevoel dat mijn ogen kleiner lijken. Maar voor witte eyeliner is dit misschien nog wel handig!

 11. Ik doe dat ook nooit, ik gebruik wel soms een wit oogpotlood!

 12. Wies | TEATC says:

  Jesssss handige tip! Ik draag niet heel vaak eyeliner op mijn waterlijn, maar het is wel een handige manier om te zorgen dat het langer blijft zitten!
  Liefs

Leave a Reply

CommentLuv badge