xWiesx

Afbeelding

Essence is een merk waar ik niet zoveel producten van heb. Ik heb wel veel producten getest maar de meeste producten belanden in de prullenbak. Dit merk trekt mij niet zo. Maar dit is voor mij een uitzondering! Ik ontdekte deze eyeliner met toeval, en guess what? Het is nu een favoriet.

Dit zegt Essence over de eyeliner:  Het is de ultieme must-have eyeliner van dit voorjaar! essence liquid ink eyeliner met de speciale fijne punt maakt het aanbrengen van een nauwkeurige, zwarte lijn supereenvoudig. in een handomdraai creëer je een prachtige blik. ook verkrijgbaar in een waterproof variant.

De verpakking: Ik heb deze eyeliner al twee keer gekocht. Hier zit wel een raar verhaal achter: Bij de eerste versie kreeg ik na een paar maanden opeens de dop niet meer open. Zelfs toen mijn vader een poging deed lukte het niet. Misschien heb ik spontaan super powers gekregen? Ik weet eerlijk gezegd niet waar het aan lag. Anyways, Ik besloot een nieuwe te kopen omdat ik hem zo fijn vond. De verpakking is niet zo heel bijzonder. Gewoon praktisch. De eyeliner bevat 3ml.

Wat vind ik er van? Mijn grootste probleem met eyeliners is dat ze bij mij heel erg uitlopen. Ik heb zelf heel snel last van traanogen als ik moe ben.  Deze eyeliner overleeft mijn traan oogjes met gemak. Sterker nog, deze eyeliner overleefde een douche (al moet je dan niet in je ogen gaan wrijven, dan vraag je gewoon om de instant panda mode). De foto hierboven is aan het einde van de dag genomen. Ik heb meerdere keren mijn handen gewassen. Hij blijft perfect zitten! Het kwastje is dun en flexibel en het pigment is goed. De kleur is mooi zwart en glimt niet.

Drie dagen terug heb ik een artikel geplaatst over hoe ik mijn eyeliner aanbreng. Deze kun je hier terug lezen.

Als deze op is koop ik hem sowieso opnieuw. Ik heb veel duurdere eyeliners maar deze vind ik so far toch echt het fijnste. Voor de prijs hoef je hem niet te laten liggen want hij kost €2,49 en is te koop bij Kruidvat.

Wat is jouw favoriete eyeliner?

16 Responses to “Budget review: Essence liquid ink eyeliner waterproof”

 1. Sophie says:

  Klinkt fijn! Ik gebruik zelf altijd de eyeliner van e Hema, maar ik ben op zoek naar en nieuwe die preciezer kan aanbrengen..

 2. Marianne says:

  Deze ziet er goed uit! Ik vind hem inderdaad mooier dan de eyeliner pen!

 3. Kim says:

  Deze lijkt me fijn, en ook nog zo goedkoop :)

 4. melfortune says:

  Lijkt me een erg fijne eyeliner!
  x

 5. Klinkt goed! Mijn eyeliner gaat ook altijd heel erg uitlopen, erg irritant! Voor die prijs ga ik hem zeker een keer uitproberen!

 6. ceetje78 says:

  Klinkt goed! Ik was vandaag op het Beautybloggers masterclass en daar stond BE creative make up. Zij schijnen er nu ook één te hebben die dagen blijft zitten als je m er niet afhaalt. Maar waarschijnlijk wel wat duurder dan deze 😉

 7. Saarskje says:

  Haha klinkt als de ideale eyeliner, aangezien die veel dingen overleeft hahah ! liefs,

 8. femketje says:

  gotta love essence liners 😀 mijn favoriet!

 9. […] potion – Inglot oogschaduw: #425 over het bewegende ooglid #563 in de arcadeboog #329 in de outer V – Essence liquid ink eyeliner in waterproof – Maybeline colossal […]

 10. […] Essence liquid ink waterproof eyeliner is een budget topper. Damn ik kan niet meer zonder deze […]

 11. […] maak ik de look af met eyeliner (Essence Liquid Ink eyeliner in Waterproof)  en mascara (Maybeline […]

 12. […] – Essence liquid ink eyeliner in waterproof […]

 13. […] in Metallic Mauve |Mac  Wedge oogschaduw | Mac Blue Brown Pigment | Mac Blanctype oogschaduw |  Essence liquid ink eyeliner | Ellis Faas mascara | Mac lashes #7| Duo Wimperlijm […]

 14. xMerel says:

  Sorry voor de late reactie… 😉
  maaaarrrrrrrr…. ik hou van de essense waterproof eyeliner! <3
  Hij kost nu volgens mij nog maar 1,45

Leave a Reply

CommentLuv badge