xWiesx

IMG_2981

In mijn Primark shoplog liet ik deze wimpers al zien. Op instagram volgte ik iemand die elke dag deze nepwimpers gebruikte en ik was benieuwd of het wat was. Ze kosten maar €1,50. Zelfs in de Kruidvat leg je €5,- neer voor een paar nepwimpers. Ik draag soms nepwimpers met uitgaan of met feestjes. Ik vind de verpakking van deze wimpers echt super schattig met die stipjes.

IMG_2987

Dit zijn de nepwimpers als je ze uit de verpakking haalt. Er zit ook een tubetje wimper lijm bij. Als je vaak wimperlijm draagt raad ik je aan om een losse tube met wimper lijm te kopen want vaak zijn deze tubetjes niet zo goed. Het merk DUO heeft een hele goede wimperlijm.  IMG_3005 Het effect ik heb een stukje van de wimpers afgeknipt omdat ze toch te lang waren. Persoonlijk vind ik ze echt too much. Je kunt nog wel van de lengte afknippen als je ze korter wilt. Voor de prijs vind ik ze prima voor een keertje uitgaan. Je kunt ze meerdere keren dragen. Ik wil de Naturel wimpers van Primark ook nog uitproberen! Misschien zijn die meer mijn ding.

IMG_3010
links zonder, rechts met

Draag jij wel eens nepwimpers?

36 Responses to “Review: Primark Sultry lashes”

 1. Wat een verschil! Ze zijn inderdaad wel erg lang, dus ik snap dat je er iets afknipt. Ik draag nooit nepwimpers, omdat het me niet zo lekker lijkt zitten.

 2. santemilo says:

  Het staat je echt geweldig, maar het is misschien wat teveel inderdaad voor doordeweeks. Nouja, misschien? Zeker weten. Maar bij een feest is dit natuurlijk perfect. Maarja deze kun je ook korter knippen hè, gewoon de bovenrand van de wimpers eraf. Maar dat is misschien zonde.

 3. Mandy says:

  Mooi! wel erg lang inderdaad

 4. Het staat je wel mooi! Ik draag ze soms met uitgaan of speciale gelegenheden. Met koninginnedag had ik oranje veertjes wimpers gekocht bij de kruidvat, maar die lijm was echt heel slecht toen. Dat is wel weer jammer.

 5. Ze passen wel bij een dramatische smokey eye haha :)

 6. Lisa says:

  Zo, die zijn hysterisch haha. Maar wel tof! Ik ben ook benieuwd naar de Natural versie.

 7. Eline says:

  Ik heb ze zelf ook opgehad van het weekend toen ik een hele donkere smokey eyes maakte toen zag het er wel goed uit :)

 8. Ik vind ze erg mooi! Ze zijn inderdaad leuk voor een feestje, maar doordeweeks is het too much. Ze zijn wel erg goedkoop! x

 9. xidontknowww says:

  Staan je erg mooi, maar volgens mij heb je het verkeerd gezet onder in er staat namelijk links met (zijn korte wimpers) en rechts zonder (Enorme wimpers)

 10. José says:

  Wow, wat een verschil! Ik wil ook nog een keer nepwimpers proberen, maar ik heb van mij zelf al redelijk lange wimpers een oogleden hangen een beetje, dus denk dat het me niet heel erg zou staan…

 11. Rosa says:

  Erg tof voor een feestje inderdaad! Heel leuke blog Wies!

 12. Oh wauw, ze zijn wel mooi ! Denk dat ik ook maar weer eens langs de primark moet gaan, haha.

 13. Nepwimpers blijven bij mij op de een of andere manier nooit zitten haha :( Toch vind ik het voor uitgaan wel super mooi! Ben benieuwd hoe die natuurlijke wimpers staan :)

 14. En dat voor 1,50 wauw
  ze staan je echt prachtig meis!
  Bij mij was de lijm altijd een drama
  of hij zat half los na een uur vreselijk…
  nep wimpers doen t m wel echt bij oogmake-up om het af te maken!

 15. Dina says:

  Knap dat je ze zo mooi kan opplakken zeg!

 16. Kikki says:

  Het geeft wel een heel mooi effect voor een avondje uit!

 17. De Dotties says:

  Ik vind het wel mooi staan voor een avond stappen!

 18. Ik vind het echt geweldig bij je staan, maar nu vind ik ze alsnog iets te lang, maar dat is iets persoonlijks hoor. Liefs http://www.inspiiredbylife.blogspot.nl

 19. Oh wauw, de nepwimpers zien er goed uit joh! Prachtige ooglook heb je trouwens op!

 20. Inge says:

  Waaauw ziet er echt mooi uit! X

 21. says:

  ze zijn idd heavy maar je kunt het wel goed hebben hoor ^^

 22. […] -Primark Sultry lashes […]

Leave a Reply

CommentLuv badge