xWiesx

20140207-IMG_7491.jpgIk was al een poosje heel erg benieuwd naar de kwasten van Elf uit de studio lijn. Dit is een lijn met heel veel €4,00 per stuk. Goede kwasten zijn vaak moeilijk te vinden in een lage prijsklasse. Elf heeft een groot assortiment met kwasten en heeft zelfs een brushcleanser! Ik review vandaag de Powder Brush, de Small Tapered Brush en de Blush Brush voor jullie.
20140207-IMG_7502.jpg Alle haren van de kwasten zijn synthetisch. Ik heb mijn foto’s gemaakt met studio lampen en je ziet ook wel dat de haren glimmen. Ik vind de kwasten er mooi uit zien. Ze zien er mooier uit dan de €1,00 lijn. Ik vind zwart sowieso al sneller professioneler ogen. Ik was erg benieuwd naar deze kwasten.                                                  

                                                    Elf  Powder Brush*

       20140207-IMG_7495.jpg Ik begin met de Poeder kwast. De vorm is aan de bovenkant vlak afgesneden. De haartjes staan dicht op elkaar. Hierdoor kun je product dekkend aanbrengen. Ik gebruik deze kwast niet voor poeder maar om mijn foundation mee aan te brengen.

Elf zegt over de kwast: Deze nieuwe antibacteriële taklonkwast met synthetische haartjes is zachter, absorbeert beter en kan gebruikt worden in combinatie met vloeibare of droge producten. Word een professionele visagiste en creëer de perfecte look met deze studiokwast van e.l.f.! -Creëert een professionele, geaccentueerde look -Volledig dekkende kleur -Gebruik deze kwast met poeder of blush voor perfecte contouren

20140207-IMG_7498.jpg  Dit is momenteel mijn favoriete kwast om foundation mee aan te brengen. Ik vind minstens even fijn als mijn Sigma F80 flat top kabuki kwast.  Ik heb het idee dat mijn foundation veel sneller mooi geblend is. Daarnaast is de dekking super mooi. Ik pak hem eigenlijk iedere dag sinds ik hem heb. Ik weet dat er meerdere bloggers enthousiast zijn over deze kwast om vloeibare foundation aan te brengen. Zeker een aanrader dus.

                                                    Elf Blush Brush*
20140207-IMG_7507.jpg

Elf zegt over de kwast: Deze nieuwe antibacteriële taklonkwast met synthetische haartjes is zachter, absorbeert beter en kan gebruikt worden in combinatie met vloeibare of droge producten. Word een professionele visagiste en creëer de perfecte look met deze studiokwast van e.l.f.! -Brengt uiterst zorgvuldig en haarfijn kleur aan -Ideaal om precies te vervagen -Gebruik dit penseel om blush of bronzer aan te brengen

20140207-IMG_7492.jpg    Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze blush kwast voor blush niet gebruik. Ik heb wel een ander doel voor deze kwast gevonden, namelijk poeder aan brengen (plaatselijk) op de T zone. Daar werkt hij perfect voor.

                                                    Elf Small Tapered Brush*
20140207-IMG_7509.jpg

Elf zegt over de kwast: Door de kegelvormige top van het penseel is het mogelijk gemakkelijk kleine kloofjes te bereiken voor een zuivere finish. Deze precieze kwast is perfect voor de omlijning en het creëren van een effen dekking. Te gebruiken met poeder onder de ogen, op de kuiltjes van de wang om te combineren met de bronzer (gezichtsbruiner) of in combinatie met fond de teint om een lichte finish te verkrijgen.

Ik was van plan deze kwast te gebruiken om te contouren. Helaas vind ik de vorm daarvoor  niet helemaal prettig werken en ik had er eerlijk gezegd meer van verwacht. Toch vind ik deze kwast wel fijn om highlighter mee aan te brengen.

20140207-IMG_7487.jpg

De prijs van alle kwasten bedraagt €4,00 per stuk. Ik vind dat een erg goede prijs. Ik zou dus de Powder brush en de Blush brush vooral aanraden. Je kunt Elf bestellen via de website. Ik hoop trouwens echt dat ELF in de winkels komt. Dat is in Amerika kun je Elf wel in de winkel kopen. Ik vind dat eigenlijk altijd wat fijner als je producten ook echt kunt bekijken.

Liefs, Wies

29 Responses to “ELF Studio kwasten: Powder, Small Tapered en Blush brush review”

 1. Rosy Blue says:

  De ELF kwasten zijn echt super he :)! Ben er ook heel blij mee, fijne review girl <3

 2. Oeh nice! Ik wil zelf graag die tapered brush nog :)

 3. Maura says:

  Dat is geen geld voor goede kwasten! Vind het alleen zo onhandig dat de verzendkosten bij ELF best wel hoog zijn, dus je meteen een grote bestelling moet plaatsen om de kosten eruit te halen.. Ik vind jouw foto’s er trouwens altijd zo goed uit zien! x

 4. Amy says:

  Deze heb ik nog niet geprobeerd! Ik heb wel de schuin afgesneden foundation kwast van de studio lijn en die gebruik ik erg graag om kleimaskers mee aan te brengen :)

 5. femketje says:

  Ik vind elf kwasten altijd wel fijn, zelfs de nog goedkopere lijn! ♥

 6. Jana says:

  Heb hier al veel goeds van gehoord ! x

 7. Romy says:

  Ziet er goed uit!

 8. Fijne review, de kwasten van Elf lijken me erg fijn. Ik hoop dat ze het snel in de winkel gaan verkopen.

 9. deniselohuizen says:

  Fijne review ! Voor de prijs zijn dit echt fijne kwasten volgensmij hihi :) X Denise

 10. Ypie says:

  Ziet er goed uit, vooral voor die prijs. Ik moet denk ik toch snel een bestelling plaatsen bij elf!
  Liefs, Ypie

 11. Lizzy says:

  Fijne review! Deze kwasten wil ik ook! Ik heb namelijk nog geen nieuwe kwasten, en deze klinken erg fijn!

 12. Sara says:

  Ik heb ze zelf ook en vind ze eveneens ontzettend fijn werken! 😀

 13. Wauw, wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ik vind het altijd erg lastig om een strak witte achtergrond te krijgen, maar jou is het zeker gelukt!
  Het lijken me hele fijne kwasten, ik heb zelf ook een aantal E.L.F. kwasten die erg goed bevallen! Liefs, Nicole

 14. melikeseckin says:

  Ik ben ook benieuwd naar de kwasten alleen vind ik de verzendkosten gewoon te hoog, dan koop ik liever een kwast bij de Hema.

 15. natasja says:

  Fijne review, goedkopere kwasten vallen meestal tegen bij mij. Nadat ik het 1 keer heb schoongemaakt is het gelijk ruw, is dat bij deze ook?

 16. beautybylj says:

  Fijne review! Ik hoor veel goeds over de kwasten van Elf!

 17. martinaa89 says:

  Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd geworden! Vooral de eerste en de tweede kwast! Alhoewel, de derde lijkt me ook het proberen waard! Haha

 18. Marloes says:

  Fijne review. Klinkt erg goed! Ik ben benieuwd naar de buffer kwast! Ik heb zelf een oogschaduw kwast van ELF en die is ook super fijn!

 19. Sarah says:

  De eerste kwast lijkt me heel fijn! Ik heb zelf een aantal oogschaduwkwasten van ELF en daar ben ik ook zeker goed over te spreken.

 20. Esther says:

  Klinken als hele fijn kwasten en ze zien er inderdaad professioneler uit vanwege de zwarte kleur.

 21. Rosanne says:

  Lijken me echt hele fijne kwasten!
  liefs x

 22. Wendy says:

  Deze kwasten lijken me heel erg fijn, vooral de Powder brush! Prettige review heb je geschreven!

 23. Caro Alvarez says:

  Die flattop is super, ik gebruik hem zelf altijd voor mn setting poeder van Make-up Studio! Blushkwast is ook fijn maar ik ben nu even verliefd op mijn RT set 😉

 24. Frauke says:

  Ohhh ik ben ZO’N fan van ELF kwasten! Ik vind ze geweldig. Mijn stipple brush gebruik ik minstens elke dag en love love love it … net als de poeder + blush brush. Ga er binnenkort nog eens bestellen :).

 25. Ziet er goed uit, helemaal voor die prijs!

 26. Qua kwaliteit en look zijn deze kwasten echt zo veel beter dan de 1 euro versie! Ik vond ze verassend zacht! Ik heb de kleine tapered brush en gebruik het voor mijn concealer. Werkt echt fijn ^^

Leave a Reply

CommentLuv badge