xWiesx

20140217-IMG_7781.jpgNatuurlijk moest ook ik een kijkje nemen bij het nieuwe assortiment van Catrice. Er is onder andere een nieuwe  nagellak lijn uitgebracht genaamd Crushed Crystals. Ik nam daar één lakje van mee. Goed nieuws: Catrice is nu ook verkrijgbaar in Hoorn in de binnenstad. Het Gosh schap is wel verdwenen, dat is wel jammer als je van Gosh houdt.

20140217-IMG_7892.jpg De Crushed Crystal lijn is niet limited edition. Dus je kan deze lakjes voorlopig nog kopen in de winkel.

Catrice zegt over de nagellak: 3D-effecten zijn de ultieme nageltrend. Crushed Crystals zorgen voor een briljante finish en zandgevoel. De fijne kristallen in de nagellak zijn als diamantstof en creëren een bijzondere structuur en een exclusieve nagelstijl.

20140217-IMG_7902.jpg De lak is een doorzichtige lak met beige en rosé gouden shimmertjes en glitters. De grootte van de glitters zijn verschillend, dat geeft een speels effect.

20140217-IMG_7901.jpg Het kwastje lakt fijn.  Wat me alleen opvalt is dat Catrice zegt dat het een zand lakje is maar ik heb zelf het idee dat het een beetje tussen een normaal en zandlakje in zit. Je ziet niet echt “bolletjes zand” als het ware.  Ook was de lak vrij sheer en dat viel me wel een beetje tegen. Ik had 3 laagjes nodig om de lak dekkend te krijgen. 20140217-IMG_7778.jpg Wel vind ik de kleuren combinatie van de glitters en de shimmers heel mooi. 20140217-IMG_7915.jpg Echter zei een vriendin van me dat het leek alsof ik schimmel nagels had toen ik dit lakje op had. Dat was niet helemaal de look waar ik voor ging haha. Maar meningen verschillen want ik vind het zelf wel een leuk lakje.

20140217-IMG_7761.jpg  Waar Catrice wel hoge punten mee scoort is hoe lang de nagellak blijft zitten. Je kunt het lakje makkelijk 3 dagen dragen zonder chips.

Ik vind dit lakje niet slecht maar ook niet heel goed.Ondanks dat het lakje sheer is kun je hem wel opbouwen.   Ik heb gehoord dat andere lakjes uit de lijn een betere dekking hebben.

Het lakje kost €3,39 en is te koop bij onder andere Kruidvat en Trekpleister.

27 Responses to “Catrice Crushed Crystals Oyster & Champagne”

 1. Eline says:

  Ik vind de dekking een beetje jammer, het kleurtje vind ik wel heel erg leuk!

 2. melikeseckin says:

  Ik vind deze wel het mooiste kleurtje van de Crushed Crystals.

 3. alixvanlanen says:

  Jammer van de dekking, maar wel een mooie kleur!

 4. beautybylj says:

  Ik vind de andere kleurtjes van deze collectie toch mooier!

 5. Ik vind de kleur wel erg mooi!

 6. ceetje78 says:

  Ik had deze in Duitsland bij DM in mn handen maar heb hem niet gekocht. Best een beetje spijt….

 7. Sophie says:

  Jammer van de dekking inderdaad, maar het kleurtje in combinatie met de textuur vind ik ‘m toch wel heel leuk!

 8. Blognroller says:

  Jammer van de dekking maar de kleur vind ik wel heel mooi en zeker geen schimmel haha. Liefs

 9. MArloes says:

  Jammer dat de dekking wat minder is. Maar mooi is ie wel! Hij doet me een beetje denken aan een lakje van Maybelline Color Show van afgelopen kerst!

 10. Hm, op het eerste zicht zag het er wel heel mooi uit.

 11. Rosa says:

  Hahaha schimmelnagels, sowieso Eline of Maisa!

 12. hmm. het is niet helemaal zoals ik het had verwacht, jammer! x

 13. Angela says:

  Toevallig had ik het lakje vanmiddag nog vast, ben blij dat ik deze kleur niet genomen heb. Denk dat ik eerder voor een andere kleur zou gaan!

 14. Goldenstorm says:

  Jammer dat ie niet zo goed dekt maar hij ziet er wel lief uit!

 15. beautyjuf says:

  Dit is de enige nagellak die ik tot nu toe uit deze lijn heb gekocht. Ik ben er verliefd op! :-) De dekking is inderdaad sheer, maar naar mijn mening prima op te bouwen. Al gaat een flesje wel snel op wanneer ik steeds 3 laagjes aanbreng.

 16. Lisa says:

  Mehh, ik vind hem in de verpakking leuker!

 17. femketje says:

  hij is zo pretty 😀

 18. Dana says:

  Jammer van de dekking, ik heb hem in het schap laten staan omdat hij heel erg op die van Maybelline lijkt :/

 19. Jammer want de kleur is zo mooi :(

 20. Ik vind hem wel heel mooi eigenlijk! Spijtig van de dekking, maar ja na drie lagen vind ik hem toch wel prachtig 😉

 21. Ziet er mooi uit!
  Misschien dekt hij beter als je hem over een witte lak heen doet?

 22. Haha ah, ik vind het er niet schimmelachtig uit zien hoor! Misschien is ‘ie nóg mooier met een witte onderlaag? Ik ga binnenkort maar eens naar ‘t Kruidvat om de nieuwe collectie te ontdekken.

 23. robin says:

  schimmelnagels, nooo echt niet XD ik vind hem pretty. en je bent wel goed in swatchen~

 24. Haha beetje jammer van haar schimmelnagels vergelijking! Ik vind het er wel heel mooi uitzien, maar ligt er ook van welke afstand je het ziet denk ik. Glittertjes doen het wat mij betreft altijd goed. :) xx

 25. Gisteren heb ik ‘m ook gekocht. Ik vind het zeker niet op schimmel lijken.. Je hebt er trouwens een volger bij op Bloglovin’ ^^
  Fashion meets Beauty recently posted…Miss Sporty ~ Crush On You ~ Red Fusion + swatchesMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge