xWiesx
25. 02. 2014

20140222-IMG_8186.jpgNars blushes zijn wat aan de prijzige kant. Je legt €30,00 neer voor een Nars blush en dat is niet niets. Laats zag ik een Nars blush  in de kleur Gina op marktplaats voorbij komen en ik besloot om te bieden. Ik had een mazzeltje en mocht hem €15,00 inlcusief verzendkosten overnemen. Omdat hij tweede hands is heb ik er geen filtertje of doosje bij maar dat vind ik niet zo’n ramp. De blush was bijna niet gebruikt!20140222-IMG_8191.jpg  Ik merk dat ik het leuk vind om wat meer bijzondere blushes van Nars te kopen. Orgasm van Nars is de best verkochte blush maar daar heb ik al een dupe van.

Nars zegt over de blush: The ultimate authority in blush, NARS offers the industry’s most iconic shades for cheeks. Natural, healthy-looking color that immediately enlivens the complexion. A light application of even the highest-intensity hues delivers a natural-looking flush.
* Silky texture in matte and shimmering shades

* Micronized powder ensures soft, blendable application
* Iconic NARS shades

20140222-IMG_8194.jpg Gina is een peach tint die perfect zou zijn in de zomer als je een mooie tan hebt.  Nars omschrijft de kleur als ” true tangerine ” .

20140222-IMG_8180.jpgDe pigmentatie van de blush is super. Ik ben vergeten om een swatch foto te maken maar ik heb onderaan het artikel een foto waar ik de blush draag. De textuur van de blush is heel smooth en er is geen sprake van fall out. 20140222-IMG_8182.jpgDe kleur past  niet helemaal bij dit seizoen. Ik krijg er wel veel zomer kriebels van! Ik heb een hele lichte huid. Mijn kleur bij Mac is NC15. Toch vind ik dat ik de blush goed kan hebben.

20140223-IMG_8301.jpg Op de foto heb ik de blush vrij heftig aangebracht zodat je kunt zien hoe gepigmenteerd de blush is. Ik breng de Nars blush aan met mijn Mac 116 kwast. De blush blijft de hele dag mooi op zijn plaats. Ik ben fan! Ik heb nu twee Nars blushes in mijn bezit. De andere kleur die ik heb is Seduction en als je daar benieuwd naar bent kun je hier *klik* een review lezen.

Ik ben nog steeds van mening dat ze Nars in Nederland moeten gaan verkopen want ik vind hun blushes echt geweldig.
Liefs, Wies

28 Responses to “Nars Gina blush”

 1. chucky1012 says:

  Die mooie kleur blush staat je zo goed!
  Ze zouden hier ook inderdaad moeten gaan verkopen 😉

  Mooie dag Xoxo

 2. femketje says:

  Oeh mooie tint! ♥

 3. Sophie says:

  Wauw; een hele mooi blush! Unieke kleur ook, hij staat je prachtig!

 4. martinaa89 says:

  Nars heeft prachtige blushes, zelf heb ik er ook twee

 5. Frauke says:

  Wauw, je kan die kleur echt heel goed hebben! Mooi! Bij mij zou zoiets net wat té oranje zijn haha – en ik spreek uit ervaring.

 6. Romy says:

  Wauw, hele gave kleur, staat je goed!

 7. Eline says:

  Echt een plaatje, je kunt de kleur goed hebben!

 8. Rosanne says:

  Oh wauw, wat een mooie blush! Hij staat je ook echt prachtig.
  liefs x

 9. Rosy Blue says:

  Supergoede deal Wies, hij is echt heeeel erg mooi. Ik houd wel van peachy oranje kleurtjes, deze staat je echt ontzettend mooi. Love 😀

 10. Wat een mooie kleur ! En wat handig dat je hem goedkoop via marktplaats hebt kunnen krijgen, ik ga ook maar een op marktplaats zoeken hihi

  X

 11. deniselohuizen says:

  Wat een prachtig kleurtje ! X Denise

 12. Manon says:

  Jeetje wat een mooie kleur!

 13. Tara Bosman says:

  Wauw prachtig! En wat een gelukje ook!

 14. Myrna says:

  Prachtige kleur!! Staat je ook heel erg mooi!

 15. Hij is zeker mooi! Hij doet me denken aan Sleek Life’s Peach blush :)

 16. abeautytorock says:

  Hij staat je erg goed! Perfect voor de zomer :)

 17. elegantic says:

  Wauw, hij is prachtig!

 18. Prachtig pigment wel!
  Staat je ook goed 😉

 19. Je hebt hem idd heftig aangebracht, maar ik vind dat helemaal niet verkeerd bij deze blush. Erg mooi! En mooie foto’s ook. Ik wil binnenkort ook een Nars blush kopen, maar ik ga ook niet voor Orgasm. Ik heb idd ook een dupe en vind het ook leuk om andere producten te hebben dan anderen..

 20. Maura says:

  Wow wat een koopje! Die kleur staat je echt super mooi juist, vind ik. Mag ik misschien vragen wat je dupe voor Orgasm is? x

 21. Frederique says:

  DIE BLUSH STAAT ZO PRETTY BIJ JE SKIN EN DE KLEUR VAN JE HAAR EN JE TOPJE I LOVE IT

 22. Marloes says:

  Je kan de kleur inderdaad heel goed hebben! Staat je prachtig! Fijn dat je hem voor die prijs op de kop hebt kunnen tikken!

 23. Lisette says:

  Wat een prachtige kleur en hij staat je echt super mooi :).

 24. Caro Alvarez says:

  Heel mooi! Maar dang.. wat een prijsje.

Leave a Reply

CommentLuv badge